Välkommen till Fixel Design Studio!

I höst är det tre år sedan jag registrerade mitt företag hos Skatteverket. Det firar jag med nytt företagsnamn och ny hemsida.

Välkommen till Fixel Design Studio!

Ur min portfolio: Slow skiing

Ett utav mina senaste projekt har varit att ta fram en hemsida för att presentera och marknadsföra Cissi och Mats Erwalds kommande bok "Slow skiing". 
När vi träffades för första gången var boken bara i förstadiet, och det har varit ett nöje att få se både den och hemsidan successivt växa fram med gemensamma krafter.

Min nya hobby: Luffarslöjd

Under hösten har jag gått en kurs och testat på en ny typ av hantverk: luffarslöjd. - Mitt tips till alla er som gillar att pyssla. Superkul och kreativt! :)

Luffarslöjd – även kallat trådslöjd, trådarbete eller trådtjack – är en benämning på en form av metallslöjd. Här böjs, bockas, tvinnas och surras metalltrådar samman till bland annat korgar, ljusstakar, skålar, vispar med mera.

Slöjdarten har fått sitt namn från den tid då många så kallade luffare vandrade runt och sålde föremål som de själva tillverkat med hjälp av några enkla tänger och järntråd.

Har du en iPhone som bara ligger och skräpar?
Jag söker olika typer av mobiler och plattor till min teststation (där jag säkerställer att de hemsidor jag gör ser bra ut på alla typer av enheter).

Känner du utvecklare, tekniker eller annan?
Jag söker fler duktiga människor till mitt nätverk. Utvecklare, tekniker, fotografer och andra kreativa människor att samarbeta och driva projekt med. Gärna även andra designers. …eller andra som du tror jag skulle kunna ha utbyte av.