Slow Skiing

Hemsida inför boklansering

Jag fick uppdraget att ta fram en hemsida för att presentera och marknadsföra Cissi och Mats Erwalds kommande bok "Slow skiing". Boken var då bara i förstadiet och det har varit ett nöje att få se både den och hemsidan successivt växa fram med gemensamma krafter.

Min del i arbetet:

  • Användarvänlighet
  • Mobilanpassning
  • Layout
  • Bildval och design av gränssnitt
  • Implementation av CMS (redigeringsverktyget Snowfire)


Om boken:
"För ett drygt år sedan fick vi en ingivelse. En idé tog form och sedan dess har vi jobbat varje möjlig stund med vår bok ”Slow Skiing”. Här samsas storslagna bilder med intervjuer av kända skidpersonligheter och våra egna tankar. Denna coffee table-bok handlar om att reflektera och ta vara på både vintern och livet genom att sakta ner. Boken är skriven utifrån vår stora kärlek till skidåkning, med bilder från flera erkän­­da skid- och äventyrsfotografer."

Lyhörd och smidig att jobba med."

"Sofie har under hela processen med vår hemsida för boken Slow Skiing varit lyhörd och smidig att jobba med. Hon har med stort tålamod hjälpt oss med alla detaljer och ändringar vi kommit på löpande under arbetet.
Våra digitala möten, där Sofie i realtid gjort justeringar medan vi diskuterat, har varit härligt kreativa. Vi vill därför varmt rekommendera Sofie!"

Cissi och Mats Erwald
Erwald Group AB

Fler ord om mig >>

Nyfiken på Slow skiing?

Gillar du det jag gör?